18 Nul-op-de-meter-woningen die je zelf ontwerpt

Hoe zien de woningen eruit? Dat is aan jou! Hoeveel ruimte zit er in de woning? Dat ontwerp jezelf! Samen met de toekomstige bewoners worden de 18 Nul-op-de-meter-woningen helemaal ontworpen en gerealiseerd. Wij starten bij de basis en in 10 verschillende stappen, creëer jij jouw eigen droomwoning. Hierbij word je ondersteund door de architect, een wooncoach en een groencoach.

Tijdens het gehele traject wordt je ondersteund door de architect en de wooncoach. Daarnaast adviseert onze groencoach je op het gebied van duurzaamheid, want uiteraard moet ook jouw droomwoning wel een Nul-op-de-meter-woning worden.

Zelf ontwerpen. Tuurlijk! Maar wel met ondersteuning

Mogelijk is dit de eerste keer dat jij je eigen woning gaat ontwerpen en laat realiseren. Vandaar dat je tijdens het gehele ontwerpproces wordt ondersteund. Jij bepaalt, maar je wordt bij je keuzes ondersteund door de architect, de wooncoach en de groencoach. Zij stellen je telkens de juiste vragen, zodat jij goed je keuzes kan maken. Het totale ontwerptraject van Nexum is gefaseerd opgebouwd, zodat je ook voldoende ruimte hebt om je keuzes nog eens te overdenken. Het gaat immers om jouw ideale woning!